Reittihaku ja reittiopas

Hae reittiohjeet

Annettuna henkilölle:   näytä vaihtoehdot
Lähtöpaikka:
Saapumispaikka:

Kartta ei voinut latautua.

Tämä johtuu joko toisen pluginin aiheuttamasta konfliktitilanteesta tai Javascriptin virheestä, joka estää WP Google Maps - pluginin Javascriptin toiminnan. Yritä uudelleen siten, että ensiksi disabloit käyttämäsi pluginit yksi kerrallaan ja tarkista mikäli ongelma jatkuu. Jos vielä tämän jälkeenkin virhe esiintyy, ota yhteys nick@wpgmaps.com.

Reittihaku.org on käyttäjille täysin ilmainen reittiopaspalvelu.

Palvelussamme voit käyttää reittihakua sekä peruskarttaa. Voit tehdä reittihakuja antamalla lähtöpaikan ja määränpään. Kirjoita hakukenttään hakemasi reitti (esim. mistä:helsinki – mihin:oulu). Näet ajo-ohjeet sekä reitin välittömästi kartalla. Annettua reittiä voit muuttaa vetämällä kartassa näkyvää reittiä haluamaasi suuntaan.

45 vastausta artikkeliin ”Reittihaku ja reittiopas”

 1. Ja on se höpö ko tuo teidän haku. Olen mummeli, enkä osannut tätä sivustoa käyttää. Missä se sivulla on se hakukenttä, jonne tiedot pitäisi syöttää?

 2. Kyllähän tässä haussa saisi olla vähän enemmän vaihtoehtoja. Kuten muillakin on suorin, nopein tai muuten kätevin. Oma koehakuni oli tällä 327 km, toisella 264 km ja kolmas ei saanut kuin 185km. Niistä kartat ja reitit hyvin tuntien kyllä sai jo hyvinkin osviittaa.

 3. Miksi ei löydy paikkaa, mihin voisi helposti ilmoittaa pahoista karttavirheistä?

 4. Tässä on sama vika kuin vaikka googlen haussa että se poimii kaksikielisistä kadun nimistä ensimmäisenä eteen osuvan. Kuinka moni helsinkiläinen tietää mikä on esim. Brädgårdsgatan suomeksi? Semmoista tarjoaa minun reittihakuuni. Navigaattori on kätevämpi

 5. Katu-/osoitetiedot ainakin noin 2 vuotta vanhoja. Ruotsin osaaminen ei ole ongelma, mutta helpompi olisi paikallistaa kadut suomenkielisten nimien perusteella. Selvä puute on reitin välipisteiden sijoitusmahdollisuuden puuttuminen.

 6. Haku ei tunne Kuhmalahtea eikä Ruotsinpyhtäätä. Ja Kangasalata Loviisaan reitti menee kaikkea muuta kuin suoraan.

 7. OIkein hyvin toimi ja heti sain tarvitsemani tiedot, vaikka syötin epätarkasti osoitteet.

 8. Harmi, ettei ihan kaikkia paikkoja löydy kommenttien mukaan. Suuri osa ”tavallisista” paikoista kuitenkin löytyy ja niiden väliset reitit. Ja se on hieno juttu. Ja vielä ilmaiseksi. On auttanut navigaattoritonta monet kerrat!

 9. En löydä reittihausta mahdollisuutta käyttää välietappeja. Enkö osaa vai eikö voi käyttää?

 10. Mitenkäs toi kartta ois tarkoitus tulostaa ? Jos muutatte jotain niin älkää ottako vanhoja hyviä toimintoja pois.
  Nää kartat ois tarkoitus olla kaikkia varten eikä vain niitä varten, jotka kuvittelevat löytävänsä perille !

 11. Fonecta har OFTA haft fel info.
  det här ”reittihaku” är bra.
  jättefint även på svenska. tack!

 12. Metsään menee …

  Hain reittihakua Helsinki -Harmoinen.
  Päätepaikaksi tuli Ikolantie 510, 52100 Anttola, Finland Päijänteen itäpuolella. Ihan metsään menee, jos tuota reittiä noudattaa. Harmoinen ei ole Päijänteen itä- vaan länsipuolella valtatie 24:n varrella. Jos reittihaku ei tunnista paikkaa, olisi parempi, ettei se ehdottele mitään.

 13. Hei!
  Olen tässä hakenut reittiä Turun puolesta keski Norjaan. Haku antaa reitin joko Uumajan tai Tukholman kautta, kun kohdetta hieman muuttaa. Miten reitin voi hakea halutun kohteen kautta, kun ei voi antaa kuin lähtö- ja paluuosoiteen

 14. En löydä hakemallakaan mahdollisuutta reitin ohjaamiseen välietapin kautta. Sellainen mahdollisuus olisi tarpeellinen. (Kokeiltu IE:llä ja Firefoxilla.)

 15. Moi !

  Hyvä juttu, mutta missä on mittakaavajana. Eti matka näkyviin kiitos

 16. Parasta tässä on se, että toimii jopa (vähemmän äly-) puhelimen selaimella. En yhtäkään toista karttapalvelua saanut näin toimimaan kännykällä. En tiiä miten sen teette, mut kiitos siitä!

 17. Hei – harmittaa tosiaan, ettei karttaa saa tulostetuksi.
  Ohjeet, kiitos! Anna

 18. Hyvä Admin – kun näitä palautteita näistä kartan epäoikeellisuuksista tulee näin paljon, eikö olisi aika omaksua asenne ”Asiakaspalvelu kunniaan” ja ottaa ne palautteet vastaan mukisematta ja välittää ne ITSE GoogleMaps:ille. Vaikka kartat eivät ole teidän, TÄMÄ palvelu on ja te olette vastuussa sen toimivuudesta, tuli kartat mistä hyvänsä…

 19. Kyllä palvelu toimii ihan oikein. Kartta-aineistoihin emme voi vaikuttaa, niistä ilmoitus suoraan Googlelle. Meidän on mahdotonta tehdä ilmoitusta kartan virheistä joita itse ei ole todennut tai tiedä kuinka asian pitäisi oikeasti olla. Omat havaitut virheet luonnollisesti on raportoitu jo vuosien ajan.

 20. Välietapin syöttö mahdollisuus puuttuu edelleen. Tokihan tuo onnistuu, kun ”pätkissä” tekee. Jossakin palvelussa onnistui ”vetämään” ehdotetun reitin toiseksi ja näin muodostamaan välietappeja ja näki samalla ajoajan ja kilometrien muutoksen alkuperäiseen ehdotukseen.

 21. haen riksusta hyvinkäälle hakua ja matka arvio on 443 km.. ootpa paskan sivun luonu jumalauta..
  varmaan tehny tän jollain yläasteen atkn tunnilla saatana

 22. Vanha rajatie 00890 Helsinki näyttää väärin reittihaussa, kartta ja ohje näyttää osoitteen Vuorilehdonkuja 2, 01200 Vantaa, Suomi

 23. isännänkatu lähtöpaikaksi ja määränpää paraisten keskusurhelukenttä ja ajo-ohje tulee viipurintielle kaarinaan ?

 24. Minä en ehtinyt häihin/kastetilaisuuteen teidä ohjeiden mukaan Hki Lentokenttä-Haapajärven kirkko Kirkkonummi sanoo:

  Harmillista mutta ehdin kylläkin juhliin jälkeenpäin !

 25. Hei, hyvin löytyy osoite ja kartta sekä ohjeet erittäin havainnolliset. Hyvä palvelu!

 26. Hei. Oli lähtöpaikka mikä hyvänsä ja tavoite Alfredinkatu 2, Rauma niin ohjelma näyttää reitin Urheilukadulle. Hyvää tässä on se että kaupunki on oikea. Alfredinkatu kyllä löytyy kartasta kun osaa etsiä.

 27. Ihan hyvä ja nopea. Reitin tulostusta kannattaisi miettiä väreiltään hyvin toistuvaksi (musta) ja mahdollisimman harvoille arkeille.

 28. no neuvoi kyllä aivan päin persettä,ei osunut lähellekkään,joku ei tamperelainen ois eksynyt…

 29. minkä ihmeen vuoksi tämänkin täytyy olla englanniksi, emmekö asu suomessa? vaihtoehtokielenä voisi sitten olla englanti, aivan typerää, muuten selkeät sivut-

 30. Kun kohdetta suurentaa, niin eipä kartta pysy yhtään samassa kohteessa – hyppää jopa toiselle puolelle Suomea.

 31. menossa Lammille, neuvoo minut Lammintielle Poriin, eikä korjaa edes vaikka laitan uudestaan. Tähän ei siis voi luottaa. Muuten näyttää selkeältä.

 32. Suomenniemellä nyk. Mikkelissä on edelleen Lylysjärventie poikki eli sitä kautta on turhaan ohjata autoilijoita ajamaan.

 33. Kyllä saa käsi vispata. Selaimet ovat satunnaiset. Ärsyttää se, ettei eka kerralla saa osoitteita oikein, vaan ehdottelee Helsingin samannimisiä katuja, vaikka paikkakuntakin olisi ilmoitettu. Täällä Espoon Lintuvaarassa on paljon nk. ajoportteja, eli voi joutua kiertämään. Kaikilla takseillakaan ei ole oikeita navigaattoritietoja, ja kuskit parkuvat portin takana. Olenkin oppinut tilaamaan taksin lähimmälle portittomalle kadulle ja raahannut tavaroitani ennen kuin taksi lähtee ”lipettiin”. Ajakaa seutu ja laittakaa oikeat ohjeet. Kiitos.

 34. Alpo Aholalle pieni vinkki suurentamisesta. Kartta pysyy prikulleen siina kohdassa, mita haluat suurentaa, asetat vain kursorin kyseiseen paikkaan ja rullaat suuremmaksi.

 35. Kiitos, upea ja selkeä reittihaku. Hakkaa googlet mennen tullen. Käytän tätä koko jatkuvasti, suosittelen muillekin.

 36. Hakee tänään reittejä kunhan ne lähtevät Suomesta vaikka Gambridgeen mutta haluaisin hakea Gambridgessä paikasta toiseen.
  Se ei onnistu, hakee ja hakee mutta ei löydä

  On se joskus aiemmin onnistunut. Ainakin vielä viime vuonna Norjassa muistaisin tätä käyttäneeni. Nyt vaan hakee ja hakee.
  Missähän on vika? Miksi ohjelma mainostaa nyt itseään uudeksi. Onko se muuttunut maksulliseski tai jotain sellaista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reittiopas- ja haku